Proiect ROSE

         Romanian Secondary Education Project – ROSE – nr grant 739 SGL/RII/2.10.2018

  Proiectul ROSE „Școala LIVE – Livada, Ingeniozitate,

Viitor, Eficiență”

Liceul Tehnologic ”George Barițiu” Livada este unul dintre cele  liceele beneficiare ale unui grant în cadrul Proiectului pentru Îvățământul Secundar / Romanian Secondary Education Project – ROSE. Subproiectul se numește Școala LIVE – Livada, Ingeniozitate, Viitor, Eficiență”, grantul acordat este în valoare de 451290 lei (100000 euro), iar implementarea sa de către liceu se va realiza în perioada octombrie  2018 – octombrie 2022.

ROSE este un proiect care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat. Proiectul, finanțat printr-un împrumut de 200 de milioane de euro acordat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD- Banca Mondială), este implementat de către Ministerul Educației Naționale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare  Externă (UMPFE) în perioada 2015 – 2022. Mai multe detalii sunt disponibile pe siteul proiectului http://proiecte.pmu.ro/web/guest/rose.

 Documente Proiect ROSE:

 Invitație de participare achiziție, servicii de consultanță 

Anunț începere proiect ROSE

Pprocedura selecție profesori

PROCEDURA ELEVI

Anunț – SELECTIE A CADRELOR DIDACTICE

Anunț selectie elevi PROCEDURA ELEVI

Anexa 5.1 termeni de referință

Anexa 5.2.2. Invitație de participare_SCI LIVADA

Centenarul Marii Uniri, sărbătorit la Liceul Tehnologic Livada

100 de PASI SPRE MAREA UNIRE (ateliere LIVE)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=342006493243862&set=pcb.342014623243049&type=3&theater

În cadrul Proiectului ROSE, ȘCOALA LIVE, Livada, Ingeniozitate, Viitor, Eficiență, elevii din grupul țintă al atelierului Atelier de art terapie au desfășurat o activitate în data de 07.03.2019, menită să le valorifice calitățile creative. Activitatea și-a propus atingerea obiectivului principal al proiectului, elevii dovedindu-și calitățile și abilitățile necesare orientării profesionale și încadrării cu success pe piața muncii. Grupul elevilor de la Atelierul art terapie este format din elevii  claselor a IX-a A, X- A, XI A. Prezentatorul activității a fost elevul: Miclea Antonel, cls.a XI-a A. Eleva: Surd Claudia din clasa a Xl-a A a cântat cu o melodie dedicată femeilor, Ana Herman din clasa a Xl-a A a  avut o interpretare la trompetă, Sutac Rebeca și Varga Dora au filmat activitatea și la final  clasele a-Xl- A, a-X- A, și a- Xl- A au cântat  2 melodii. În încheiere elevii au  dăruit felicitări doamnelor profesoare confecționate din materiale reciclabile. Activitatea a fost coordonată de doamna director prof. Popescu Monica, bibliotecar Kovacs Csilla și mediatizată de d-nul dr.prof. Oproiu Bogdan.